fredag 11. februar 2011

Farlige appelsiner.

11.02.11

Det var så mye tull her, så jeg tenkte at jeg like greit kunne starte på nytt. Ikke at det kommer til å bli noe mindre tull og rot denne gangen, men det er vel verdt et forsøk. Her kan jeg kline opp alt om det forferdelig interessante, lykkelige og ikke minst kjedelige livet mitt. Kjör på!

I går var jeg med ei dame fra NAV for å kjøpe klær. Stygge klær som jeg blir nødt til å ha på meg når jeg er i fjøset. Ok, de var ikke så stygge da. Men skoene, de var stygge. Det har seg nemlig sånn at etter nesten to år klarte NAV å finne noe jeg kunne drive med, sånn at jeg skal slippe å sitte her hjemme helt alene hele tiden. De har plassert meg i et fjøs. Jeg har ikke noe imot kuer altså, men.. Jeg klarer ikke å se det for meg.

Men som sagt, jeg var med ho fra NAV. Og etter vi hadde hentet klærne var ho så snill at ho kjørte meg på butikken så jeg kunne kjøpe brus og appelsiner. Da jeg kom hjem spiste jeg en... appelsin! Etter det husker jeg ikke hva jeg gjorde. (Det hørtes trygt ut.) Litt senere ryddet jeg i hvert fall litt, og så dusjet jeg. Så, i mangel av noe bedre å finne på slang jeg meg på et par stykker som skulle på byen. Jeg satt alene og ventet, ventet og så ventet jeg litt til. Da de endelig kom hadde jeg funnet ei annen å være samme med, og så ble vi plutselig ganske mange. Etter en time eller noe bestemte jeg meg for at jeg skulle hjem å legge meg, så jeg bare reiste meg opp og gikk. Tror ikke de merket noe. Da slapp jeg i hvert fall førti telefoner om hvor jeg ble av og hvorfor jeg stakk. Et kvarter etter dette lå jeg i senga mi og sov. 

I dag våknet jeg klokka ti eller noe, spiste litt og satt meg foran dataen. 
Nå tror jeg at jeg skal sove litt mer.
Men først skal jeg spise en appelsin. 

De er jævelig stygge!